Niels Philbert Coaching

Hvornår har du sidst været stolt?

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at blive mere stolt af dig selv.

Hjælpe dig med at skabe konkrete beviser på, at du kan opnå dét, du sætter dig for.

For det opbygger din selvrespekt og din selvtillid, hvilket er afgørende for at blive bedre, hvad end det drejer sig om produktivitet, træning, kost, kærlighed, kreativitet eller noget helt sjette.

Mit fokus er på at lære dig et mindset og nogle enkle metoder, der giver holdbare resultater.

Det er ikke en “overnight sensation” eller ”21 dages kur”. Det er varige forbedringer, som du vil høste frugterne af resten af dit liv. For når du først har lært måden at tænke på, kan du bruge den alle steder i dit liv.

Hvorfor forbedre?

Mindsettet bag forbedringerne, er det absolut vigtigste, så derfor starter vi med “hvorfor”.

For oftest ved du godt, hvad du skal gøre eller hvad der skal til, for at opnå dét, der popper ind i din bevidsthed 27 gange om dagen som dårlig samvittighed.

Men noget stopper dig fra at gå i gang – for ellers var du jo startet for længst, ik’?

Så vi finder ud af, hvorfor du egentlig ønsker at forbedre dét, du gerne vil forbedre, så du har motivationen top-of-mind, da det er din største drivkraft – og faktisk den eneste faktor, der vil give dig varig fremdrift.

Small wins – fokus på fremdrift

Når “hvorfor” er klart, hopper vi direkte ombord i konkrete forbedringer i form af small wins; små indsatser, der rykker dig i den rigtige retning.

Small wins svarer til hvert enkelt trappetrin op til næste etage i dit “forbedringshus”.

Hvert trin er ikke hårdt eller teknisk svært i sig selv, og hvis du bliver ved med at tage trin efter trin, kommer du hurtigt op på næste etage. Vi kan så tilpasse trappetrinene, så det altid er muligt at tage et trin op og fremdriften derfor er konstant, hvilket er målbart og motiverende.

Retning over mål

At arbejde med small wins er også at arbejde med “retning” mere end “slutmål”.

For selvom mange af de ting, vi mennesker gerne vil opnå, kan opstilles som konkrete mål med en klar målstreg – jeg vil tabe mig 10 kg, svare på alle mine emails, løbe et maraton, tjene en million, max have 100 stykker tøj osv. – giver et stort slutmål ikke nogen hjælp til, hvad du konkret skal gøre, for at nå målet.

Tværtimod kan et stort slutmål være demotiverende, da det sætter fokus på øverste etage i forbedringshuset, i stedet for de de næste to trappetrin.

Er målet uden en konkret målstreg – spise mindre sukker, blive bedre til at fokusere, være en bedre kæreste, udvide mit sociale netværk, tænke mere kreativt osv. – er der slet ikke noget klart slutpunkt at stile efter og så virker “sæt et mål”-tankegangen slet ikke.

Derfor fokuserer vi på retning og måler på de små, daglige eller ugentlige fremskridt, så der altid er noget at være stolt af.

Det er pengene værd

Jeg har testet forskellige modeller angående priser – og det, jeg er nået frem til, er at der ikke er noget, der passer for alle. Hverken når det kommer til metode, tidshorisont, platform eller kontaktfrekvens.

Derfor tager vi en indledende snak om, hvad du gerne vil, hvordan dit liv er lige nu og hvad du er villig til at investere af tid og resurser. Derfra designer vi et forløb, der tager hensyn til dit budget – og giver plads til, at vi tilpasser det, såfremt det bliver nødvendigt.

Uanset, er målet altid, at du bliver selvkørende hurtigst muligt – og det taler vi selvfølgelig åbent om. Ligesom alt andet.

Garanti for wins

Fordi jeg ved, at det virker, giver jeg dig uden at blinke verdens bedste garanti:

Hvis du gør de ting, vi sammen aftaler, og ikke oplever det går i den rigtige retning, får du dine penge igen.

Book en uforpligtende snak

Hvis du kan mærke ovenstående skubber til noget i dig, men du er usikker på, om du er klar, så book en tid til en indledende snak. Det er uden omkostninger for dig – uanset om det bliver til et forløb nu, senere eller aldrig.

Har du et spørgsmål, så skyd det til mig på: niels(a)nielsphilbert.dk

Jeg glæder mig til at win’e sammen med dig.

Niels