Bar hud, elektroder og dancemusik

Jeg skal ikke gøre mig helt klog på, hvordan jeg endte her, men det er sådan set også sagen underordnet…medmindre vi skal ud i dét med at de ting man ikke forventer for meget af, har lettere ved at give en god oplevelse…men det skal vi ikke. Den vender jeg tilbage til en anden dag!

Denne gang handler det om en skotsk dj/producer ved navn Calvin Harris og strømførende maling. Jo, den er god nok!. Calvin laver noget ganske udemærket pop- og dancemusik, men det fede ved skotten er, at han godt kan lide at udfordre den måde man spiller og laver musik på. Et rigtig godt eksempel er The Humanthesizer; en synthesizer lavet ud af mennesker: 

Fedt, ikke? Jeg synes det er utrolig cool, og ud over at være en sjov video, som det helt sikkert har været utrolig sjovt at være med til, og som positionerer Calvin som en fyr der gerne leger med sit fag og skubber til grænserne, så er det også bare en sjov og innovativ teknologi. Den energibærende maling er opfundet af en håndfuld studerende i England, der nu har stiftet selskabet Bare Conductive. Jeg venter i spænding på, hvad de får brugt malingen til af interessante projekter i fremtiden – for historisk har det altid været interessant, når kroppen bliver koblet sammen med elektronikken i mere intutitive måder.

Der er selvfølgelig også en “bagom”-video: