Det er ok at elske køer

Jeg er fra Jylland, så selvfølgelig elsker jeg køer. Og når jeg skulle købe popcornsmajs henne i Brugsen, var det ikke noget der tog mange splitsekunder ved kassen, for jeg er vokset op i en landsby, der har lige så mange køer som mennesker.

Der er dog en slags køer jeg ikke er tosset med; dem i butikker. Og det der er mest frustrerende, er at have viden om, hvordan man kan gøre tiden i køen kortere, men gang på gang stå på sidelinjen (eller i køen), og observere, at det ikke bliver anvendt i den ene butik efter den anden. I denne video forklarer Bill Hammack hvordan man meget simpelt nedbringer ventetiden…men lad mig advare dig; når du har set denne video, vil du også selv kunne blive frustreret over at stå i kø i en butik, der nemt kunne indføre dette princip. Så det er på eget ansvar.