Small wins coaching

Niels Philbert Coaching

Coaching, der gør dig stolt af dig selv

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at blive mere stolt af dig selv, ved at sætte fokus på konsistens og fremskridt i stedet for nederlag og dårlig samvittighed.

Grundlaget for at opnå dét du ønsker, er at forstå og anvende et mindset og en metode, der bygger på small wins; fokus på små, daglige sejre.

Daglige wins opbygger din selvrespekt og din selvtillid, hvilket er afgørende for at blive bedre, hvad end det drejer sig om produktivitet, træning, kost, kærlighed, kreativitet eller noget helt sjette.

Hvad du kan opnå

Jeg har coachet gode mennesker til at få defineret og opnået succes med styrketræning, vægttab, kostændringer, bedre fokus, mere overskud og specifikke fremskridt på arbejde og i privatlivet. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvad vi kan gå ombord i. Det eneste, der er sikkert er, at vi gør det ordentligt.

Small wins coaching er ikke en “overnight sensation” eller ”21 dages kur”. Mit fokus er på at lære dig et mindset og nogle enkle metoder, der giver holdbare resultater. Når du først har lært måden at tænke på, kommer du til at bruge den alle steder i dit liv.

Der er tre grundlæggende greb:

1. Retning over mål

Det er fristende at sætte store mål, fordi det lyder flot og det i de første dage motiverer til at gøre en stor indsats. Udfordringen er, at luften fiser ud af motivationen, og så har du kun en daglig konstatering af, at du ikke har tabt de 20 kg, løbet det maraton, fået den forfremmelse, opsparet en million eller hvad det nu satte som slutmål.

Slutmål giver ikke  nogen hjælp til, hvad du konkret skal gøre hver dag, for at nå målet. Tværtimod kan et krævende slutmål være demotiverende, da det sætter fokus på, at du ikke i mål endnu.

Derfor fokuserer vi på retning og måler på de mindre, daglige eller ugentlige indsatser, der giver resultater over tid. På den måde, er der altid noget at være stolt af.

2. Konsistens over intensitet

I forlængelse af tanken om retning over mål, viser erfaringen, at høj intensitet ikke er vejen til succes i langt de fleste ting, vi gerne vil opnå. En lavere intensitet og høj konsistens er en langt mere sikker metode til at opnå resultater.

Det er forskellen mellem en stille piblen af vand over en sten og at kaste 1000 liter vand på stenen på én gang. Det første giver en varig rille i stenen over tid, hvor det sidste gør stenen meget våd, men nu har du ikke mere vand, stenen er hurtigt tør igen og der er ingen varige tegn på din indsats.

Vi vil have varige forbedringer, så vi går efter den stille piblen.

3. Højfrekvent accountability

Når man får coaching, foregår det ofte med månedlige sessioner. Oftest fordi det er praktisk på den måde – og fordi det er bekosteligt at blive coachet. Efter at have afprøvet forskellige modeller, er jeg nået frem til, at det er bedre med en lille smule coaching oftere, end meget på én gang. Lyder det bekendt? :-)

Så en bærende del af small wins coaching, er at vi har daglig kontakt. Du dokumenterer dine indsatser direkte til mig og får konkret feedback. Derudover følger vi op på udviklingen ugentligt i form af en statusmail – og når der er behov, et telefonopkald, hvor du kan spørge løs og få et skud energi fra mig.

90 dages coachingforløb

Jeg har udviklet et forløb på 90 dage, som giver hurtig og vedvarende effekt. Forløbet handler om at lære et small wins mindset igennem at træne small wins i hverdagen.

Når du har gennemført forløbet, har du ændret dit mindset og gjort fremskridt på de vigtigste områder af dit liv.

Coachingforløbet består af nogle konkrete rammer, der gør det nemt at forstå, så både du og jeg ved, hvad vi har sagt ja til.

Forløbet inkluderer daglig sparring og ugentlig opfølgning. Tilsammen mere end 15 timers intensiv coaching fokuseret på dig og din proces:

90 x 5 minutters daglig accountability og feedback via chat
13 x 15 minutters fokuseret opfølgning på ugemail inklusiv relevante resurser
13 x 20 minutters sparring over skype/telefon (ugentligt eller efter behov)

I alt 905 minutters coaching fokuseret på dig, din proces og dét du vil opnå! Det svarer til 10 spillefilm fra start til slut!

Koster en kop kaffe om dagen

15 timers coachingforløb med så høj kontaktfrekvens burde koste over 15.000,-

Det gør det bare ikke her, for jeg ønsker, at det skal være tilgængeligt for alle, der er motiveret for at win’e.

Det virker til, at de fleste kan finde budget til en kop to-go kaffe, så derfor er prisen den samme som en daglig kop to-go kaffe fra din favoritkaffesmed. Dét, du finder rimeligt at give for en kop kaffe, finder jeg rimeligt at bede dig investere i dig selv hvad end det er 15,- eller 55,- om dagen.

Hvad jeg forventer af dig

Jeg forventer, at du tager forløbet seriøst og deler ærligt og ligefremt, hvordan det går.

Du skal vide, at jeg synes du er sej, fordi du tager ansvar for at for ændre din adfærd og forbedre dit liv. Jeg er altså allerede imponeret. Derfor kan du sige tingene præcis som de er, eftersom jeg ikke dømmer dig eller bruger energi på dårlig samvittighed.

Det er krævende at ændre adfærd og vaner. Det tager tid. Ved at fokusere på de daglige indsatser og fremskridt, har du alle chancer for at lykkes.

Book en uforpligtende snak

Hvis du kan mærke ovenstående skubber til noget i dig, men du har brug for at stille nogle spørgsmål og få nogle svar, så book en tid til en indledende snak. Det er uden omkostninger for dig – uanset om det bliver til et forløb nu, senere eller aldrig.

Har du et spørgsmål, så skyd det til mig på: niels(a)nielsphilbert.dk

Jeg glæder mig til at win’e sammen med dig.

;Niels

PS. Jeg kan også hyres til foredrag, workshops og coachingforløb for virksomheder.